ブルーチーズのキッシュ

想像してたより美味しいできでびっくり。

パート(皮)
小麦粉150gと卵黄と水大さじ2とバター70gと塩をバラバラ混ぜてひらべったくして冷蔵庫におく。6時間くらい。
その後で型にあわせて焼く。350くらいで40分くらい。

アパレイユ
卵2個とミルク100cc、水100cc


じゃがいも大2個、ブルーチーズ150g、レーズン適量、
うえからはちみつかける
40分くらい焼く。

おしまい

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s