Poppy Seed Maffin

<材料>
A)卵3つ、砂糖2カップ、塩大さじ1,サラダ油1カップちょっと、ミルク、1カップ半、ベーキングパウダー大さじ1と1/2,
ポピーシード大さじ3,バニラエクストラクト大さじ1と1/2、小麦粉3カップ、
B)砂糖3/4カップ、オレンジジュース1/4、バニラ1/2小さじ、バター小さじ2 


A)を順に入れてまぜる。 カップケーキの型にいれて(大きいので12個くらい?)、350F,(175C)で15分から20分くらい焼く。熱いうちにB)にさかさまにしてつけて、さます。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s