Samlom-Vegetable-Cheese Chowder

スープブックからのレシピだと、チーズが重過ぎるので白ミソを加えてみた。

 

  1. 玉ねぎ、にんじん、セロリ、にんにくをみじん切りにして炒める。
  2. チキンのスープストックとミルクをいれて(今日は缶のミルク)、やわらかくなるまで煮て、それからミキサーでハンドミキサーでブイーン。
  3. サーモンとジャガイモを足し、タイム、白ミソ、塩、コショウで味を調え、弱火でやわらかくなるまで煮る。
  4. ジャガイモがほこほこしてきたら、チーズをおろしていれて、完成。
冬の味やねえ。
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s