Sweet Poteto Cake

NYの秋はどこかへいってしまったけど、このあいだチャイニーズスーパーでサツマイモをみつけた。てんぷらで食べた後、一本残ってたのでケーキを焼いた。 秋やなぁ。

サツマイモの半分をマッシュ。あと半分をダイスにして、無水鍋で蒸す。

小麦粉とベーキングパウダーをあわせる。バターと砂糖、卵2つを合わせる。

サツマイモを加えて、オーブンで360Fで45分。

もうちょっと甘かってもよかったかな。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s